livets senter logo 2

ingar levi jensenIngar Levi JensenLivets Senter er et evangelisk menighetsnettverk, som ble grunnlagt i Lillehammer i 1988. Pr. i dag har vi menigheter i Lillehammer, Hamar, Gjøvik og Leira i Valdres.I februar 2014 ble nettverket vårt med i den norske Pinsebevegelsen, som et større nettverk.

Det hele startet med en drøm. En liten gruppe i Lillehammer fikk visjonen om å starte menighet. Dette skjedde på 1980 tallet. I 1988 telte gruppa 30 mennesker i forskjellig alder, og vi startet menigheten i et kjellerlokale i byen. Undervisning om tro på Guds Ord sto sentralt, samt lovsang, og det å dele det glade budskap om Jesus med våre medborgere. Vi ønsket at vi skulle være et senter fylt av Guds liv, derav navnet Livets Senter.

Vårt ståsted i kirkebildet er en evangelisk, karismatisk menighet, som ofte kalles ”trosmenighet”, en menighet i ”pinsefamilien.” Selv om vi selvfølgelig er i familie med alle kristne.

 

Menigheten i Lillehammer har blitt til fire menigheter i distriktet, i Hamar, Gjøvik og Leira (Valdres). Til sammen er vi nå nesten 400 med store og små, og hver søndag samles vi til gudstjeneste pådisse fire stedene, med lovsang, undervisning, og fellesskap med kaffe etterpå. For barna er det som oftest søndagsskole og barnepass for de minste.

Nå har vi også startet et menighetsfellesskap på Gran. Lokalt lederpar i denne menigheten vil være John og Lise Lehre.

Info

Møtelokale:
Tryggheim bedehus
Oslolinna 101, 2750 GRAN

Ledere: 
John og Lise Lehre
tlf: 993 21 129  mail: john.lehre@hebb.no

john og lise
John og Lise 

 

 

Send oss en melding: