hpf-logo

Hadeland består av tre kommuner, Jevnaker, Lunner og Gran. Pinsebevegelsen har en menighet i hver kommune i tillegg til Evangeliesenterets avdeling Fjordtun. I Jevnaker kommune har vi menigheten Betel, på Grua i Lunner kommune er vi representert med menigheten Evangeliekirken Filadelfia og på Jaren i Gran kommune er Salem plassert. I tillegg har Livets Senter Gran faste møter på Tryggheim like sør for Gran sentrum.
 
Dersom du vil vite mer om den enkelte menighet eller fellesskap, kan du under linken "Menigheter" klikke deg inn til den menigheten du ønsker informasjon om. Her vil du finne oversikt over ulike tilbud og møter. Du vil også kunne finne ut hvem du kan kontakte dersom det er noe du ønsker å snakke om eller lurer på.
 
Vi er en del av pinsebevegelsen i Norge som består av ca 350 selvstendige menigheter og på det meste var det seks pinsemenigheter på Hadeland hvor det har vært periodevis høy aktivitet. I dag er det fire pinsemenigheter i vårt distrikt.
 
 
Vi ønsker deg hjertelig velkommen inn i vårt fellesskap.
Gud velsigne deg og dine.
Bli med og bidra!
Har du:
-Vitnesbyrd eller aktuelt stoff du ønsker å dele?
-Idèer om forbedring/utvikling av siden?

jon
Send til:
webredaktør, John Lehre
Tlf: 920 73 139
Mail: john.lehre@hebb.no
Postadresse: Fjordtun Evangeliesenter, Fjordlinna 962,
2750 Gran
 
 
hpf-icon Hadeland pinsefelleskkap består av tre kommuner, Jevnaker, Lunner og Gran. Pinsebevegelsen har en menighet i hver kommune i tillegg til Evangeliesenterets avdeling Fjordtun.
Les mer  blank

Send oss en melding:

Logg inn nettredaktører